Bil gjennom Norge på golftur

Ja nå er det Norge som gjelder for de fleste, også dem som elsker golf. I hvert fall noen år til skal vi oppdage landet på nytt og da er det om å gjøre det beste ut av det. Norge har faktisk mange golfbaner, og en av de aller råeste 18-hulls banene er Miklagard i Ullensaker. Dette er banen og klubben som Viktor Hovland startet sin karriere i.

Er målet for helga å bare kjøre av gårde og oppleve en av de over 160 golfbanene i landet nå, er det ikke bare å fylle opp golf-bagen og kjøre, bilen bør få nye dekk med felger fra Dekk365, og kan styles med golf-symboler i grillen. En hel del andre ting også, les mer her.

Hva må pakkes

Foruten golfbanen med de forskjellige køllene og driverne, må man sørge for å ta seg ut på banen. Sixpence, en pullover for å holde varmen, over en piquet og dertil passende bukse som ikke forhindrer svingslaget.

Et par skikkelig gode vinter-hansker hjelper på for å ikke fryse mellom passene, om du har tenkt å utforske golfbanene i Porsanger eller Lofoten. Det viktigste er kanskje likevel skoene, de skal være trendsettende, komfortable og ha egenskaper som gjør at du kan gå hull etter hull uten gnagsår.

Hvorfor må du tenke på bilen

Noen legger bare av gårde uten å tenke over bilen, og som regel går det bra. Men det skal lite til før man kommer ut for ulykker. Har du sjekket om dekkene er vasket og har god mønsterdybde? Har du skiftet olje slik at bilen drar godt i bakkene uten å forbruke mer drivstoff enn nødvendig?

Det skal så lite til før elgen spretter fram bak en haug eller man mister kontroll over bilen. Da er det godt å ha gode dekk som bremser ned i tide. Husk at solbriller er viktig selv om ikke sola skinner rett i frontruta. De får du også bruk for på golfbanen!