Golf og caps

Hva er det du ser mest av på golfbanen, foruten golfkøller? Jo, det er caps!

De fleste som spiller golf har funnet ut at det kan lønne seg å ha noe på hode når man spiller, spesielt ettersom det ofte er sterk sol på banen. Se bare på Tiger Woods og vår egen Suzann «Tutta» Pettersen.

Flere funksjoner

Det er jo klart at capsen er perfekte til å beskytte øynene mot solen, men den er også med å sørger for bedre sikt når golferen skal slå sitt slag. Så den har mange fordeler for golferen, men visste du at de også kan tjene gode penger på capsen?

Selve capsen er vel det av spillerens antrekk som er mest synlig i både tv-bilder og stillbilder. Ergo det er gode penger å tjene for den som velger å sponse spilleren, og dermed kjøper sin plass på capsen. Dette betyr at de får masse god PR.

Golfkjendisene

Tiger Woods er kjent for å bruke blant annet Nike caps når han spiller. Ettersom han for lengst har etablert seg som en av verdens dyktigste golfspillere, og etter hvert skandalekonge, er det nok ikke billig å havne på hans caps.

Tutta er den norske golfspilleren som har gjort seg mest bemerket i utlandet. Hun har veldig gode avtaler som sikrer henne gode inntekter, deriblant på sponsoravtaler. Hun stiller blant annet opp med caps som har logoen til Nike og LG. Ønsker du å følge i Woods og Tutta sine fortspor? Besøk nettsiden http://hatstore.no.