Husk mobiltilbehør på Golfreisen

En golfreise passer perfekt for deg som gjerne vil spille golf hele året, også midt på vinteren. Når du skal pakke til turen, trenger du selvsagt klær og golfutstyr. Alternativt kan du leie utstyr på stedet, slik at du kan reise litt lettere. Hvis du har et favorittsted du ofte besøker for å spille golf, kan du også vurdere å kjøpe en ferieleilighet i nærheten, der du kan ha utstyret du trenger klart til neste besøk.

Enten du har med alt du trenger eller har golfutstyret i en ferieleilighet, trenger du det rette mobiltilbehøret. Mobilen kan jo ikke legges igjen på feriestedet til neste besøk. Du trenger mobilen på veien for underholdningens skyld og fordi den er nyttig. Bare husk å sette den i flymodus når du er ombord i flyet.

Mobilen forteller deg alt du trenger om været på golfbanen, og du kan kanskje til og med bestille dagskort via mobilen og holde deg oppdatert om alt som skjer på feriestedet. Du kan selvsagt også bestille hele ferien over mobilen.

Mobiltilbehør er viktig

Mobiltilbehør som ekstra ledning, høretelefoner og powerbank får du alltid bruk for. Lytt til musikk mens du spiller, eller bare slå av mobilen slik at du kan fokusere på spillet, det er helt opp til deg selv. En ting du helt sikkert trenger på golfbanen, er et deksel til mobilen. Det beskytter skjermen mot riper og skader, enten du mister mobilen i bakken, eller den blir truffet ved et uhell. Kjøp et mobildeksel fra skalhuset.no som kan redde mobilen dersom uhellet er ute. Et mobiletui er også praktisk dersom mobilen skal ligge i lomma eller vesken.

Sjekkliste for mobiltilbehør:

  • Ekstra ledninger
  • Ny lader
  • Powerbank
  • Deksel

Ekstra tilbehør å ha liggende

Hvis du er så heldig at du har en ferieleilighet, er det også greit å ha reservelader og ekstra ledninger liggende der. Kanskje også en ladeplate, i tilfelle du glemmer ladeplaten hjemme, eller ikke vil ta den med på turen. Ta gjerne med flere ladere, og legg dem i ulike kofferter. På den måten har hele familien en lader tilgjengelig, dersom en av koffertene forsvinner. Da slipper dere å kjøpe ny lader.