En av Norges fremste kvinnelige utøvere

Suzann Pettersen gjør seg ofte gjeldende i den store idretten golf, som ofte får stor internasjonal oppmerksomhet. Selv om ikke alle og enhver kan bedrive denne sporten grunnet utgiftene, er det likevel stor bredde og store premiepenger som kan vinnes. Tiger Woods er et av de mest kjente navnene innen idrett verden over grunnet sin dominans i denne idretten, og han har tjent grovt med penger på det.

golfbanaSuzann Pettersen har også tjent betydelig med penger på golf, takket være sine merkverdige prestasjoner som også har vakt interesse hos sponsorer. Hun kommer ofte høyt opp i turneringene som arrangeres verden over. For eksempel da det var europatur i Marokko våren 2017, havnet hun kun ett slag bak vinneren.

Flere måter idrett bringer inn penger på

Mange bruker store summer hvert år på sesongbilletter så de kan holde følge med laget sitt, eller de reiser halve jorden rundt for å delta på store arrangementer. Andre, derimot, ser på idrett som en mulig inntektskilde ved å gamble om hva resultatet vil bli. Det er kanskje fotball og trav som er mest kjent for tipping i Norge, men det går an å gå inn på et casino på nett og tippe på de fleste idretter, og golf er selvfølgelig inkludert.

Skal man begynne med å tippe resultater i golf, er det svært mye man kan gjøre for å få en innføring i hvordan det best kan gjøres. Det er et rikt utvalg av nettsider der det til og med finnes automatiske spåmenn som skal være flinke til å forutsi det sannsynlige resultatet.